VPL™ technologie

Onze nieuwsbrief ontvangen?
Ontharen.be
Centrum voor Definitieve Ontharing
Rekkemstraat 55-57
B-9700 Oudenaarde, België
(0)55.31.48.06

Het meest innoverende systeem op de markt voor permanente ontharing - wij zijn alvast fan!

EnergistNa Amerika, Australië en Azië verovert Energist VPL™ nu ook Europa. Elke twaalf seconden wordt ergens ter wereld een klant behandeld met een Energist VPL™-apparaat.

VPL™ staat voor variable pulsed light (variabel gepulseerd licht) en is een gepatenteerde naam en systeem van Energist Group uit Swansea, Groot-Brittannië. De Energist UltraPlus VPL™ is immers het resultaat van jarenlange research, uitgevoerd door een team van medische laserspecialisten die er in geslaagd zijn om een beter, sneller, veiliger en efficiënter systeem op de markt te brengen dan de klassieke ontharingslasers en IPL-flashsystemen.

Het unieke VPL™-systeem kan immers de haren definitief verwijderen zonder dat omringende huid mee opwarmt en werkt daarom zonder pijn of ongemak. Het resulteert in veel betere resultaten, waardoor heel wat minder behandelingen nodig zijn dan met de traditionele systemen als laser en IPL

Bovendien biedt de Energist UltraPlus VPL™ meer mogelijkheden: ook fijne haren én donkere huidtypes zijn succesvol te behandelen. We zijn er bovendien trots op dat wetenschappelijke studies en dermatologische rapporten deze unieke eigenschappen van de Energist UltraPlus VPL™ bevestigen.


Bekijk hier enkele resultaten met Energist VPL™ voor permanente ontharing.

Lees hier enkele ervaringen van klanten die door ons behandeld werden met Energist VPL™ voor permanente ontharing.


facebook ontharen.be, ontharen.be, ontharen, ontharing, vpl, energist ontharing, energist facebook, definitieve ontharing, energist group swansea, energist, ipl, laser, vpl, jovi,  contact ontharen.be, energist, energist.be, energist vpl, energist laser, energist ipl, energist systeem, ontharing, permanente ontharing, definitieve ontharing