Prijzen

Onze nieuwsbrief ontvangen?
Ontharen.be
Centrum voor Definitieve Ontharing
Rekkemstraat 55-57
B-9700 Oudenaarde, België
(0)55.31.48.06

Hoeveel kost een behandelingskuur met Energist VPL™?

kostprijs

De kostprijs van een behandeling(skuur) met Energist VPL™ voor permanente ontharing is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt bepaald tijdens een intake-gesprek. 

Het intake-gesprek is gratis en vrijblijvend; een proefbehandeling tijdens dit intake gesprek kost slechts €20 en wordt in mindering gebracht bij de eerste behandeling.

Tijdens het intake-gesprek wordt u grondig geïnformeerd over de VPL-therapie en wordt er een analyse gemaakt van uw huidtype en haarkleur. (Haren niet vooraf scheren of epileren, a.u.b.) Blijkt hieruit dat u in aanmerking komt voor de behandeling, dan krijgt u geheel vrijblijvend een prijsofferte (afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied) mét garantiebepaling, en kunt u een proefbehandeling ondergaan op de door u gekozen zone. Na 2 à 4 weken komt u terug om het resultaat van de proefbehandeling samen te beoordelen. Slaat de behandeling aan, dan kunt u zelf kiezen wanneer u met de behandeling wenst te starten. Bent u of wij nog niet overtuigd, dan kunt u gratis nog een proefbehandeling uitproberen.Wenst u graag een afspraak?
Neem gerust contact op via telefoon +32 (0)55 31 48 06 
of via het contactformulier
of via onze Facebook-pagina
ontharen facebook, ontharen.be, ontharingscenter.be  contact ontharen.be, contact ontharen, contact ontharing